Páncéltermek

A biztonság szerepe

Manapság, ha az élet minőségéről beszélünk a biztonság kritikus szerepet játszik A páncélterem az a hely, ahol értékeinket és számunkra értékes dolgainkat sehol máshol nem tudhatjuk igazán biztonságban.

A páncélterem konstrukció az a hely, ahol a hosszú távú biztonság megbízhatóan megvalósul. A fenn álló építményekben kiválaszthatjuk a legkielégítőbb megoldást és optimális biztonsági fokozatot. A páncélterem építményében a technikai jellegzetessége találkoznia kell a jövő generációs előírásaival és magas védelmi szintet kell képviselnie a jövőben tökélesedő betörő eszközök ellen is.
leírásnagyitas


 • Az optimális megoldás:

  Egy moduláris páncélterem A páncélterem feladata, hogy számos értéket lehessen egyszerre megvédeni. A modulrendszer olyan szabványosított rendszer mely megfelel bármely formai ill. elrendezési igénynek. Ez a páncélterem rendszer több típus előnyeit egyesíti magában.

 • Minősítés-vizsgázott minőség:

  A Standard EN 1143 definíció a nagyon alapos tesztelési rendszert feltételez. A PRIMAT MODULPRIM rendszert a kölni (Németország) Verband der Schadenversicherer (VDS) laboratóriumában tesztelték és így kapta meg a megfelelő minősítéseit. A VDS címke bizonyítja a termék gyártás alatti folyamatos tesztelését és ellenőrzését.

 • Európai biztonsági norma fokozatok:

  A néhány elmúlt évben a biztonsági és technikai jellegek és szempontok folyamatosan változtak. Ezért az egységesített európai felügyelet és biztonsági előírások bevezették a Standard EN-1143-1-et mely egyszerűsítette a kereskedelmi eljárást a forgalmazók és vásárlók számára.

  A sztenderd betöréselleni osztályozási besorolás összhangba került a betörésvédelmi ellenállási értékkel (RU).

  A MODULPRIM rendszer különböző biztonsági osztályokat ajánl, így a felhasználók válogathatnak az optimális megoldások között elképzeléseiknek és elvárásaiknak megfelelően.

 • Moduláris rendszer - előnyök

  • a vékony fal nagy, hasznos teret biztosít

  • lehetségessé teszi a terem emeletre való beépítését új vagy átépített épületbe

  • vannak hegesztve, ez biztosítja a szerkezet egységét és ugyanakkor bonthatóságát egy másik helyre való áthelyezéskor.

  • rövid szerelési idő


 • Tervezés és szaktanácsadás:

  A PRIMAT szakemberei mindenesetben felvilágosítást és javaslatokat tesznek az Önök igényeinek és terveinek megfelelően.

  A PRIMAT minden eszközzel, felszereléssel és kiegészítővel tud szolgálni.

Táblázat:

MODELL Biztonsági osztály Falvastagság Súly (m2) Elemhossz fal / mennyezet
5 V / 270 RU 100 295
6000 5000
6 VI / 400 RU 100 310
6000 5000
7 VII / 600 RU 100 320
5000 4600
8 VIII / 825 RU 135 480
6700 6000
9 IX / 1050 150 530
7400 6400